ikon kejserinderne Favicon 512 x 512

Om Kejserinderne


Kejserinderne er et kærligt og støttende univers med høj faglighed, for dig der har født dit barn ved kejsersnit, hvad enten det er et øjeblik eller ti år siden. Det er for dig, der gerne vil forberede dig på at skulle føde ved kejsersnit, men stadig have ejerskab og kontrol over din fødsel. Og det er for dig, der planlægger at føde vaginalt og tidligere har fået et kejsersnit.

Bag platformen står jordemoder og hypnoterapeut Anne Ruby. Jeg fandt på at kalde kvinder, der føder ved kejsersnit, for 'Kejserinder' tilbage i 2009 og har siden hjulpet tusindvis af kvinder med at transformere deres (måske) negative følelser omkring kejsersnittet til power og stolthed. 

I juni 2024 starter jeg fødselsforberedelse for kejserinder og er på vej med et trænings- og efterfødselsforløb for kejserinder, som de kan bruge efter fødslen. Samtidig er min intention at skabe et univers og en klub for kejserinder med flere års erfaring som mor.

Du er altid velkommen til at skrive til mig på anneruby@kejserinderne.dk hvis du har spørgsmål eller feedback. Du er også velkommen på mit nyhedsbrev, hvor jeg skriver om alt der er relateret til at føde eller have født ved kejsersnit.  

Jeg ønsker for dig, at du må lande blødt i dit moderskab og altid bære din usynlige krone med stolthed. Velkommen i kejserindefamilien!

 • Anne Ruby - Kejserinderne

  Jeg er uendeligt taknemmelig for at have haft Anne som min jordemoder under min gravidtet, med til fødsel og med på sidelinjen under den sårbare efterfødselsperiode.

  Camilla , Mor til tre og kejserinde x 2

 • Anne Ruby - Kejserinderne

  Hun er det dejligste menneske og hvis ikke jeg havde haft hende ved min side, da jeg pludselig skulle have et akut kejsersnit, var jeg aldrig kommet så godt og trygt ud på den anden side.

  Mie , mor og kejserinde

 • Anne Ruby - Kejserinderne

  Annes fantastiske nærvær og store faglighed var med til at berige og berolige mig i min graviditet.

  Jane , Mor og kejserinde

Om Anne Ruby


Fam_Anne_Ruby_portrait18329_2


Jordemoder med 20 års erfaring, uddannet i efterfødselsreaktioner og som hypnoterapeut. Efteruddannet i akupunktur og specialiseret i øreakupunktur. Hjemmefødselsjordemoder med 16 års erfaring. 

Forfatter til bogen “Jordemoderens guide til din hjemmefødsel” og optræder ofte som ekspert i medierne. 

Ekspert i kejsersnit og traumatiske fødsler og står bag onlineforløbet “Dit knuste fødehjerte” og platformen “Kejserinderne”. Mor til tre.


Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Tak for din besked. Jeg vender retur til dig hurtigst muligt :-)