Online forløb

Læs om vores populære online optræningsforløb efter kejsersnit.
Forløbet består af 8 moduler med fokus på målrettet, funktionel optræning, behandling af arvæv og gode råd om, hvordan du bedst støtter din kejsersnitbaby.

Forbered dig på kejsersnit

Ved du, at du skal føde ved kejsersnit, eller har du bare lyst til at forberede dig bedst muligt? I dette unikke forberedelsesprodukt får du grundig og faglig information, worksheets og to meditationslydfiler, til henholdsvis før og efter operationen.

Livehold

Liveholdet er for dig, som er på barsel og ønsker målrettet optræning efter fødsel ved kejsersnit. Kejserinderne er et unikt Step by Step helingsforløb, hvor vi hjælper dig med at ”kickstarte” din krop efter en fødsel, som også var en stor maveoperation.

Gavekort

Vil du gerne forære et gavekort til en kejserinde, så kig her - vi har gavekort til både online forløbet Stærk Mor efter Kejsersnit, Kejserinde to Be samt Skype sessioner med Heidi og Anne

Skype session

Over Skype kan vi give dig viden og tryghed i forhold til helt konkrete spørgsmål om evt. forestående fødsel ved kejsersnit, et overstået kejsersnit eller spørgsmål relateret til en fødsel ved kejsersnit for flere år siden.

Din Olie

Din Olie indeholder udelukkende de reneste, økologiske olier, som er kendt for deres helende og regenererende virkning. Derudover er der tilsat A- og E-vitamin
i store doser.