Spørgsmål:

Jeg fik hyper akut kejsersnit for 2,5 år siden. Har fået et barn efterfølgende for 1 år siden, det var dog ikke kejsersnit. Men mit ar har alle dage været meget tydeligt, og ikke at det gør spor, jeg bærer det med stolthed, men er der nogle som bare altid vil have tydeligt ar, resten af sine dage?

Svar: (*)

Det er så forskelligt, hvordan vi danner arvæv, men alt arvæv har godt af at blive behandlet. De fleste ar kan forbedres kosmetisk, enten med egenbehandling eller professionel hjælp fra en fysioterapeut eller en osteopat. Se vores side med billeder af forskellige ar på hjemmesiden, og følg vores gratis arvævsguide. Vi har også lavet en olie som hjælper på rødme og irritation omkring arret.


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.