Her finder du nogle af de terapeuter og hjemmesider, Kejserinderne anbefaler.


Privatjordemoder

Annes klinik på Frederiksberg, hvor du er velkommen til at booke en tid til en efterfødselssnak, en hypnosebehandling hvis du er traumatiseret af din fødsel, eller bare en velgørende barselsmassage. Du kan også booke en session via Skype her.


YOJO

Planlægger du en VBAC, er Annes online fødselsforberedelse et must. Anne samarbejder med den dygtige gravidyogalærer Maria Allingham, og materialet indeholder et komplet yogaprogram til graviditeten samt grundige jordemodervideoer, der forklarer fødslens gang og også “alt det, de ikke fortæller dig på sygehuset”.


Babytummel

En app fuld af inspiration til at tumle med din baby, styrke motorisk udvikling og give dejlige stunder.


Rask Rask

Book en professionel massage når det passer dig – der kommer en massør hjem til dig med massagebriks, så du kan nyde en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer.


Psykolog og åndedrætsterapeut Ranka Skak

Til vores fødselsdag 2018 interviewede vi Ranka omkring de følelsesmæssige aspekter af kejsersnittet – også de traumatiske oplevelse. Du kan se interviewet her.


Katrine Birk

Hos Katrine finder du enkle og lette teknikker til zoneterapi til baby. Du kan også finde Katrines bedste råd til, hvordan du selv kan behandle dit lille kejsersnitbarn med enkle teknikker fra zoneterapien på denne side.


Umahro Cadogan

Umahro Cadogan er ernæringsekspert, forfatter og arbejder med funktionel medicin. Vi har talt med Umahro om bl.a. kejsersnitbørns tarmflora – det interview finder du her.


Nicolaj Jespersen

Nicolaj er biodynamisk kranio-sakralterapeut Nicolaj Jespersen. I dette interview interview fortæller Nicolaj, hvordan han arbejder med babyer, der er født ved kejsersnit.