FÅ DIN KROP I GANG EFTER KEJSERSNIT

Kejserindernes online forløb Stærk Mor efter Kejsersnit består af 8 moduler med fokus på målrettet, funktionel optræning, behandling af arvæv og gode råd om, hvordan du bedst støtter din baby.

Du må TIDLIGST starte 4-5 uger efter fødslen, forudsat at du har et ukompliceret helingsforløb.

Er du usikker på, om du er klar, så vent til du har været til dit 8 ugers tjek ved lægen. Har du haft infektion, reoperation eller af anden årsag langsom opheling af arret, så vent til 4 uger efter endt heling.

Du har mulighed for at betale i 2 rater uden ekstra omkostninger.
Vælg denne mulighed, når du klikker tilmeld. 

OPLEVER DU ...

KOM I GANG NU

Du får adgang til Stærk mor efter kejsersnit, så snart du har tilmeldt dig. Umiddelbart efter modtager du første modul i din indbakke. Derefter bestemmer du selv, i hvilket tempo og hvornår du vil træne.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Du har mulighed for at betale i 2 rater uden ekstra omkostninger.
Vælg denne mulighed, når du klikker tilmeld. 

SÅDAN FOREGÅR DET ...

Stærk mor efter kejsersnit er skabt af fysioterapeut Heidi Holm og Jordemoder Anne Ruby. Igennem forløbet guider Heidi dig kærligt og kompetent igennem træningsøvelser (på video), som er målrettet til dig, der har født ved kejsersnit.

Modul 1-4 er selve kickstarten (blide øvelser, der laves dagligt, og som du faktisk ikke behøver at klæde om for at lave).

Modul 5-8 er funktionel træning med egen kropsvægt.

Den daglige træning laves via en follow along video, så du enkelt og sikkert kommer igennem alle øvelserne.

Under hele forløbet bruger du et lille skema til at hjælpe dig med at være vedholdende med din træning. Det er en stor hjælp, når du er på egen hånd i en travl hverdag med barn/børn.

Du får også adgang til Kejserindernes jordemoderunivers, hvor Anne Ruby hjælper dig til at bearbejde din fødselshistorie (hvis du har brug for det).

Anne deler desuden en masse viden om det nyfødte kejsersnitbarn, instruktion i babymassage og meget andet.

Derudover har du mulighed for at blive del af det netværk, vi kalder “Kejserinderne” – en lukket Facebookgruppe for alle de kvinder, som er i gang med eller allerede har gennemført forløbet.

Anne&Heidi

HVEM ER VI?

Vi, Anne og Heidi, er eksperter i at hjælpe kvinder, der har født ved kejsersnit! Vi har samlet vores fælles viden og erfaringer til din fordel og tilbyder et unikt forløb med træning efter kejsersnit. Vores samarbejde startede i 2010.

I vores respektive klinikker har vi haft besøg af rigtig mange kejserinder, som vi har hjulpet med at “få deres krop tilbage” inden for hver vores fagområder.

ALT DETTE FÅR DU

VIRKER DET, NÅR DET ER ONLINE?

JA! Vores kejserinder oplever store forandringer både på deres krop, følelsen i og omkring deres ar, og så har de, der har haft behov for det, fået bearbejdet deres fødselshistorie.

Prøv at høre, hvad disse kejserinder har fået ud af forløbet.

FORDELENE VED
AT TRÆNE ONLINE

DET SIGER ANDRE...

FAQ - DET SPØRGER ANDRE OM

Hvornår skal jeg nå at træne i en travl hverdag med baby?

Det er helt op til dig, hvornår du træner. Men vi ved af erfaring, at selv kvinder med 3 og 4 børn har kunnet finde plads i deres hverdag til at træne kroppen. Fordelen ved online træning er, at du ikke skal pakke baby eller parkere barnevognen – du skal bare gå i gang.

Hvor meget skal jeg træne?

Den daglige træning tager 15 minutter. Simple follow along videoer gør den daglige træning let at lave. 

Hvor lang tid tager forløbet?

Du skal tage forløbet i DIT tempo og arbejde med øvelserne trin for trin, så din krop kan følge med. Nogle er igennem forløbet på 8-10 uger, andre er længere tid om at “komme i mål”. Det afhænger af dit udgangspunkt, bl.a. hvor mange gange du har været gravid, hvordan dit helingsforløb har været, hvad dit træningsmæssige udgangspunkt var før kejsersnittet, og hvor meget søvn du får om natten.

Hvornår må jeg starte på forløbet efter mit kejsersnit?

Du kan starte tidligst 4-5 uger efter fødslen (forudsat at du har haft et ukompliceret helingsforløb). Er du usikker på, om du er klar, så vent til du har været til dit 8 ugers tjek ved lægen. Har du haft infektion, reoperation, eller af anden årsag langsom opheling af arret, så vent til 4 uger efter endt heling.

1.495 kroner er meget i mit barselsbudget - hvad gør jeg?

Vi tilbyder mulighed for at betale forløbet i 2 rater. Her betaler du i 2 rater med 21 dages mellemrum. Du betaler 747,50 i første rate og 747,50 i anden rate – helt uden ekstra gebyr.

Jeg er vant til hård træning - er forløbet for mig?

Forløbet er til alle kvinder, der har født ved kejsersnit. Fokus er på funktion, dvs. at du bliver i stand til at mærke din krop bedre, løfte baby og bevæge dig mere frit. Uanset hvor hårdt du er vant til at træne, er det vigtigt, at du får dit nervesystem med, så du igen kan bygge et godt fundament – særligt for hårdere træning.

KOM I GANG NU

Du får adgang til Stærk mor efter kejsersnit, så snart du har tilmeldt dig. Umiddelbart efter modtager du første modul i din indbakke. Derefter bestemmer du selv, i hvilket tempo og hvornår du vil træne.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Du har mulighed for at betale i 2 rater uden ekstra omkostninger.
Vælg denne mulighed, når du klikker tilmeld. 

Tilmeld dig Kejserindernes

nyhedsbrev og  modtag

en gratis barselsgave