FÅ DIN KROP I GANG EFTER KEJSERSNIT

Kejserindernes online forløb Stærk Mor efter Kejsersnit består af 8 moduler med fokus på målrettet, funktionel (gen)optræning, behandling af arvæv og gode råd om, hvordan du bedst støtter din kejsersnitbaby.

Kom med på Kejserindernes online forløb for 1.295 kr.

OPLEVER DU...

 • Følelsesløshed eller føleforstyrrelser omkring dit kejsersnit-ar?
 • At din krop er svag efter graviditet og fødsel?
 • At du har fået en "mavepølse" lige over arret?
 • Har du "tobleronemave" (rectus diastase)?
 • Vil du gerne i gang med at træne din krop igen efter kejsersnittet?
 • Vil du gerne støtte din baby bedst muligt efter kejsersnittet?

SÅ ER DU LANDET
RETTE STED

Stærk mor efter kejsersnit er skabt af fysioterapeut Heidi Holm og Jordemoder Anne Ruby. Igennem forløbet guider Heidi dig kærligt og kompetent igennem træningsøvelser (på video), som er målrettet til dig, der har født ved kejsersnit.

Modul 1-4 er selve kickstarten (blide øvelser, der laves dagligt, og som du faktisk ikke behøver at klæde om for at lave).

Modul 5 & 6 er funktionel træning med egen kropsvægt.

Modul 7 & 8 er træning, du progressivt kan øge i intensitet, når du er færdig hos os.

Under hele forløbet bruger du et lille skema til at hjælpe dig med at være vedholdende med din træning. Det er en stor hjælp, når du er på egen hånd i en travl hverdag med barn/børn.

Samtidig får du adgang til en række jordemodermoduler, hvor Anne Ruby hjælper dig til at bearbejde din fødselshistorie (hvis du har brug for det). Anne deler desuden en masse viden om det nyfødte kejsersnitbarn, instruktion i babymassage og meget andet.

Derudover har du mulighed for at blive del af det netværk, vi kalder “Kejserinderne” – en lukket Facebookgruppe for alle de kvinder, som er i gang med eller allerede har gennemført forløbet.

VIRKER DET, NÅR DET ER ONLINE?

JA! Vores kejserinder oplever store forandringer både på deres krop, følelsen i og omkring deres ar, og så har de, der har haft behov for det, fået bearbejdet deres fødselshistorie.

FORDELENE VED AT TRÆNE ONLINE

 • Du kan træne når som helst, og vi kan sættes på pause, hvis du bliver forstyrret
 • Du kan gennemgå modulerne i dit helt eget tempo
 • Forløbet er dit til evigt eje, og du kan bruge det lige så tit du vil - også hvis du føder ved kejsersnit igen senere
 • Du undgår stress og jag ved at skulle pakke baby, barnevogn og udstyr - og transportere jer afsted til et bestemt tidspunkt for 15 minutters træning
 • Du kan træne med baby på stuegulvet eller i haven
 • Du kan logge ind fra mobil, tablet, pc eller mac
 • Du kan komme med i vores lukkede Facebookgruppe og følges med andre kejserinder

KOM I GANG MED DET SAMME

Du får adgang til Stærk mor efter kejsersnit, så snart du har tilmeldt dig.

Umiddelbart efter modtager du første modul i din indbakke.

Derefter bestemmer du selv, i hvilket tempo og hvornår du vil træne.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

DET SPØRGER FOLK OM...

Hvornår skal jeg nå at træne i en travl hverdag med baby?
Det er helt op til dig, hvornår du træner. Men vi ved af erfaring, at selv kvinder med 3 og 4 børn har kunnet finde plads i deres hverdag til at træne kroppen. Fordelen ved online træning er, at du ikke skal pakke baby eller parkere barnevognen – du skal bare gå i gang.

Hvor meget skal jeg træne?
De første 6 uger træner du ca. 15 min dagligt. De sidste 2 uger træner du kun 3 gange om ugen á ca. 30 min varighed. Passer det dig bedst at forsætte med 15 minutters træning dagligt, kan du gøre det. 

Hvor lang tid tager forløbet?
Du skal tage forløbet i DIT tempo og arbejde med øvelserne trin for trin, så din krop kan følge med. Nogle er igennem forløbet på 8-10 uger, andre er længere tid om at “komme i mål”. Det afhænger af dit udgangspunkt, bl.a. hvor mange gange du har gravid, hvordan dit helingsforløb har været, hvad dit træningsmæssige udgangspunkt var før kejsersnittet, og hvor meget søvn, du får om natten.

Hvornår må jeg starte på forløbet efter mit kejsersnit?
Du kan starte tidligst 4 uger efter fødslen (forudsat at du har haft et ukompliceret helingsforløb). Er du usikker på, om du er klar, så vent til du har været til dit 8 ugers tjek ved lægen. Har du haft infektion, reoperation, eller af anden årsag langsom opheling af arret, så vent til 4 uger efter endt heling.

1.295 kroner er meget i mit barselsbudget?
Vi tilbyder mulighed for at betale forløbet i 2 rater. Her betaler du i 2 rater med 21 dages mellemrum. Du betaler 647 kr. i første rate og 648 i anden rate – helt uden ekstra gebyr.

Jeg er vant til hård træning – er forløbet for mig?
Forløbet er til alle kvinder, der har født ved kejsersnit. Fokus er på funktion, dvs. at du bliver i stand til at mærke din krop bedre, løfte baby og bevæge dig mere frit. Uanset hvor hårdt du er vant til at træne, er det vigtigt, at du får dit nervesystem med, så du igen kan bygge et godt fundament – særligt for hårdere træning.

TIDLIGERE DELTAGERE FORTÆLLER

ALT DETTE FÅR DU

 • Trinvis guide til optræning af din krop efter kejsersnit. Forløbet består af øvelser, alle kan følge med i, uanset om du er vant til at træne eller ej
 • Viden om de fysiologiske og følelsesmæssige aspekter af et kejsersnit
 • Grundig vejledning i, hvordan du skal bearbejde dit ar efter kejsersnit - og forklaring af, hvorfor det er så vigtigt
 • Åndedrætsøvelser, der hjælper dig med at genskabe kontakt til arret, maven og bækkenbunden
 • "Jeg-gjorde-det"-skemaer til at printe ud og holde styr på din træning. Skemaerne er en stor støtte under forløbet
 • Adgang til kæmpe online mødregruppe (Facebook) med støttende kejserinder, der er i gang med eller har gennemført forløbet

ER du stadig i tvivl?

Hør Ane fortælle, hvad Stærk Mor efter Kejsersnit har betydet for hende. Ane er mor til 3 børn, som alle er født ved kejsersnit

HVEM ER VI?

Vi, Anne og Heidi, er eksperter i at hjælpe kvinder, der har født ved kejsersnit! Vi har samlet vores fælles viden og erfaringer til din fordel og tilbyder et unikt forløb med træning efter kejsersnit. Vores samarbejde startede i 2010.

I vores respektive klinikker har vi haft besøg af rigtig mange kejserinder, som vi har hjulpet med at “få deres krop tilbage” inden for hver vores fagområder.

Anne&Heidi

KOM I GANG NU

Du får adgang til Stærk mor efter kejsersnit, så snart du har tilmeldt dig.

Umiddelbart efter modtager du første modul i din indbakke.

Derefter bestemmer du selv, i hvilket tempo og hvornår du vil træne.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

© Kejserinderne (*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater beskrevet på siden er individuelle og op til den enkelte at opnå. Udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres erfaringer og kan ikke garanteres.

 

Kejserindernes online træningsprogram

kommer omkring alt fra arvæv og optræning

til selve fødslen og babys trivsel.

Med et gavekort kan hun selv vælge,

hvornår hun går i gang med forløbet. 

Hvad giver man kvinden,

der har fået kejsersnit?