Spørgsmål:

Jeg fik kejsersnit i februar 17 og er gravid i uge 25. Jeg døjer med smerter og jag i højre side i mit underliv. Kan det mon skyldes arret, som ikke kan give sig? Det er kun i højre side. Kan jeg gøre noget ved det, eller er det mon bare sådan det er?


Svar:(*)

Arret kan som udgangspunkt sagtens give sig, men din hjerne kan godt være lidt utryg over for det nye træk. Det kan være årsagen til det ubehag og de smerter, du oplever.

Jeg linker til et tidligere nyhedsbrev hvor jeg har skrevet om netop dette, så det skal du læse. For ja, det er helt sikkert noget du selv kan gøre, og det er ikke farligt.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.