Planlagt kejsersnit · Kejserinder deler deres historie

Her finder du skønne stunder fra Kejserinder, der har sendt os deres historie fra et planlagt kejsersnit. Hvis du vil have din historie på siden, så send dit billede til info@kejserinderne.dk.

Tidligere
Næste

Det vildeste øjeblik i mit liv

Her er det vildeste øjeblik i mit liv – her blev jeg MOR! Holder min søn, som vi kæmpede igennem 3 år og 5 spontane aborter for at få, for første gang på opvågningen! Louie er født med dobbeltsidet klumpfødder og jeg gik helt i panik på operationsgangen ved mit planlagte kejsersnit fordi hans ben og fødder så sådan ud. (Vi vidste ikke trods mange skanninger at han havde klumpfødder, og ingen i vores familier er født med misdannelser) Men her var min mand så sej – Han er min klippe, og så er han en dejlig kærlig far for vores gulddreng.

Christina

2 planlagte og et akut kejsersnit

Jeg har fået 3 kejsersnit, det første planlagt, det andet super akut og det sidste nu også planlagt. Da det er vores sidste barn, havde jeg forinden ønsket at få forklædet sænket, så jeg kunne se lægerne tage hende ud.

Mit kejsersnit trak dog ud, ca 1,5 time tog det at gå hende ud, pga. massive adhærencer, så det ønske fik jeg ikke opfyldt. Min mand fik til gengæld taget smukke billeder, og jeg fik en dejlig datter på brystet. På billedet ses Hanna, født 9/10-17.

Mona

Tidligere
Næste

Den mest fantastiske og vilde oplevelse

Den 18. marts 2015, kom vores datter Frida til verden ved planlagt kejsersnit.

Efter vendingsforsøg, der ikke lykkes og at hun lå i UK-stilling, blev kejsersnittet planlagt og det var en fantastisk oplevelse.

Her er vi – Frida, far og mor.

Den 6. juni 2018 har jeg termin med lillesøster, denne gang er planen en vaginal fødsel. Det glæder jeg mig også til at opleve.

Nina

Allies vej til verden

Klokken 8:30 skal vi møde ind på afdeling 426, barselsgangen for at blive gjort klar med tøj og journal til operationsgangen – klokken 9:00 kommer der en sygeplejerske og giver os tøj, og låser vores ejendele inde. Vi får journalen i hænderne, og traver ned på operationsgangen med kameratasken og journalen. Da vi kommer ned på operationsgangen, står lægen Niels og venter på os. Vi kommer med ind og snakker lidt om eventuelle allergier, andre operationer og hvad der skal ske til kejsersnittet. Niels er en yngre læge, og meget imødekommende og sjov. Han får os til at være helt rolige omkring hele forløbet.

Jeg fortæller ham, at jeg har social angst og derfor er rimelig nervøs for hvordan jeg reagere på stuen, især fordi jeg ikke har fået min sædvanlige medicin. Niels beroliger og fortæller at der vil være imellem 8-10 mennesker, og at alle har deres plads. Herefter bliver vi bedt om at tage plads i venteværelset, og så blir vi hentet 15 minutter senere.

Vi bliver fulgt ind på operationsstuen, hvor der venter Niels, en studerende han skal oplære, en sygeplejerske, en anden medicinstuderende og en jordemor. Kort tid efter ankommer kirurgen sammen med en studerende også. Jeg bliver lagt på “briksen” og får lagt drop i begge hænder. Kort efter beder Niels mig om at ligge mig på højre side, så han kan ligge spinalblokaden. Jeg kommer om på siden, og Niels samt den studerende undersøger min ryg, og der bliver gjort klar og så anlagt blokaden. Jeg bliver efterfølgende hurtigt svimmel og skal kaste op, imens får jeg ilt og noget medicin til, at stabilisere mit blodtryk, der er meget lavt.

Niels mærker med sprit og et stykke vat, om jeg kan mærke det kolde her hvor bedøvelsen skal virke. Det fungere fint og bedøvelsen er lagt korrekt.

3 minutter efter er de i gang med og operere og maks 10 minutter senere hører vi det første skrig. Allie bliver født, ved hjælp af en “kunstig ve”, som dannes ved at der bliver lavet et stort tryk på maven samtidig med de tager hende ud.

Allie kommer over på bordet og bliver tørret af, undersøgt og kommer herefter over til sin skønne far. Allie vejer 3620 gram og er 51 cm lang. Hun har det dejligste mørke hår, og skønne mørke øjne. Jeg kaster op igen, og igen, og kan derfor ikke holde Allie.

Kirurgen og den studerende er i fuld gang med og sy mig sammen igen, og den studerende ligger de sidste sting. Kirurgen er meget tilfreds, og hele kejsersnittet har været tilfredsstillende og ukompliceret.

Så bliver vi kørt på opvågningen og jeg kaster op igen. Jeg får lidt kvalmestillende og bliver bedt om at vente med og få Allie over til det virker.

15 minutter efter har jeg det okay, og Allie kommer over og bliver lagt til. Hun er et pragteksemplar og sutter som om hun aldrig har lavet andet

Rikke

(*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Tilmeld dig Kejserindernes

nyhedsbrev og  modtag

en gratis barselsgave