Spørgsmål:

Jeg fødte for godt 7 mdr. siden. Jeg har trænet LIDT, men har fortsat rectus diastase.
Hvad er jeres holdning til og erfaring med pilates?

Svar:

Det vigtige er, at niveauet er sat, så det passer til dig. Derfor vil jeg anbefale, at du finder et sted, hvor underviseren har erfaring med udfordringen omkring diastase. Det er min oplevelse, at der er meget stor forskel i fagligheden på “pilates-markedet”. Jeg ved, at flere fysioterapeuter arbejder en til en med pilates, og det ville jeg klar vælge frem for “fitness-pilates” på større hold. Håber du forstår hvad jeg mener. Ganske enkelt så der er tid/mulighed for korrektion. Vores forløb er lavet til at optræne dig fra bunden, OGSÅ hvad angår de delte mavemuskler.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.