Spørgsmål:

Jeg skal have mit 3. kejsersnit om 5 uger. Jeg hører flere sige, at der ofte er flere komplikationer, og at kejsersnit efter nummer 2 er rigtig slemme. Er der hold i det?

Jeg havde et fantastisk kejsersnit, da min datter blev født (nr. 2) og kom hjem fra sygehuset under 22 timer efter. Kan jeg regne med det igen, eller skal jeg forberede mig på det værste ?

Svar: (*)

Jeg synes bestemt ikke, du skal forberede dig på det værste, men tværtimod det bedste. Ved kejsersnit nummer 3 kan der være rigtig mange sammenvoksninger i bughulen og arvæv fra de tidligere operationer.

Det kan derfor være mere “besværligt” at udføre kejsersnittet, og selve operationen kan tage lidt længere tid. Men det er ingen naturlov, at det er sådan, og du er jo på den anden side en erfaren kejserinde, der kender smerterne og ved hvad der skal til for at komme på den anden side.

Jeg ønsker dig en god og ukompliceret fødsel! (Ps: tjek lige Kejserinde to Be hvis du ikke kender det).

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.