Spørgsmål:

Jeg har købt et onlineforløb, samtidig er jeg i gang med et større vægttab. Jeg kan allerede nu se, at mit maveskind hænger lidt. Er dette noget der kan trænes op, eller er vi ude i, at en operation er eneste mulighed?


Svar:(*)

Hej Michelle, det er helt umuligt for mig at give et realistisk bud på, når jeg ikke har set dig, så jeg vil svare lidt overordnet.

Er der tale om MEGET hud, altså hvor det nærmest er en pose, der mangler indhold, så skal du ikke forvente, at det kan trække sig så meget sammen, at det kommer til at se ud som før.

Når det er sagt, så kan hud rigtig meget, men det er en langsommelig proces. Når du bruger programmet, stimulerer du både huden, arbejder med arret og musklerne under. Det er det bedste du kan gøre, og du VIL opleve, at der sker en forandring også i huden.

Jeg synes du skal se på de FØR/EFTER billeder der ligger på vores hjemmeside, de er taget af kvinderne selv, og der kan du se meget forskellige maver, og hvor meget der er sket med dem.

Hvis du har lyst til at jeg skal se mere individuelt på din mave, så kan jeg bookes via SKYPE.

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.