Spørgsmål:

Jeg fik kejsersnit for 6 år siden med min søn. Nu har jeg termin i start december. Jeg synes jeg kan mærke til mit kejsersnit ar – det svier og strammer lidt. Er det normalt? Er i 13. uge.

Svar: (*)

Kære Henriette, hvor skønt – tillykke!!! Ja, det er normalt nok. Sørg for at give arret en masse kærlig opmærksomhed med olie og massage. Ønsker dig en dejlig graviditet.

Kærligst Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.