Kejsersnit · Se skønne øjeblikke fra Kejserinde-livet

Her finder du skønne stunder fra Kejserinder, der har sendt os deres “kejserinde moment”. Hvis du vil vise os dit moment, så send dit billede til info@kejserinderne.dk.

Tidligere
Næste

To skønne kejsersnitter

Jeg er stolt kejserinde af to omgange.

August 2013, vores datter lå i UK og vandet gik i 37+1 – ud kom en lille smuk pige på 47 cm / 2505 gr

Februar 2016, vandet går 39+4, efter 18 timer med egne veer der ikke giver en skid og en baby der reagerer rigtig skidt på ve-drop og som virker stresset af det lange forløb, kommer vores dejlige søn til verden 24 timer efter vandafgang. 50 cm / 3050 gr

Jeg er stolt af mit flotte ar – et evigt minde om mine to fantastiske børn.

Birgitte

Det hele gik så fint

Efter en almindelig fødsel var jeg meget delt omkring, hvad jeg skulle synes om kejsersnit.
Mit kontrolgen jublede, og det hele gik så fint. Ud kom min super helt og erobrede hele verden.

Jeg elsker det billede, det gør mig varm og hjælper mig til st huske den fantastiske oplevelse det også var.

Anna

Tidligere
Næste

Et frygteligt hårdt forløb

Her ser jeg Josephine for første gang 11/5-15 – jeg var så bange og forvirret, at jeg slet ikke “orkede” at have hende tæt på. Heldigvis ændrede det sig kort tid efter.

Mit fødselsforløb var frygteligt og hårdt, men jeg ville for intet i verden have været foruden – det tog mig bare lidt tid at indse.

Ditte

Det vildeste øjeblik i mit liv

Første gang jeg møder min ældste søn Jonathan den 27/1/12 ved planlagt kejsersnit pga medicinske årsager. Har siden fået yderligere 2 skønne drenge i 2013 og 2016 også ved planlagte kejsersnit.

Stefanie

 

Klar til at joine festen

Største oplevelse og omvæltning d 10 juni 2017, da vores Theodor valgte at komme 6 uger for tidligt. Han var bare klar til at joine festen.

Kirsten

Tidligere
Næste

En helt fantastisk oplevelse

Jeg fødte min søn ved planlagt kejsersnit på Rigshospitalet for præcis 3 måneder siden i dag. Det var intet mindre end en helt fantastisk oplevelse. Han var så fin og klar, og jeg fik ham på mit bryst med det samme. Det var virkelig nogle magiske minutter, at have ham liggende dér, imens jeg blev syet sammen.

Jeg ønskede selv kejsersnit, fik lov og sidder tilbage med fantastiske minder fra dagen og den første tid. Det kan nogle gange gøre mig lidt trist, at kejsersnit omtales som en kvindes største sorg – men på den anden side, så kan jeg godt sætte mig ind i, hvordan det må være at blive tvunget til at føde på en anden måde, end hvad man ønskede!

Ingen tvivl om at planlagt kejsersnit var det helt rigtige for mig. Det var min drømmefødsel

Så sådan nogle oplevelser findes der altså også. 

Marie

Rørt til tårer

Som førstegangsfødende har man hørt de vildeste historier om fødsler, der “går galt” og ender i kejsersnit, men jeg tænkte det skete ikke for mig og mine brede hofter.. Men efter 17 timer med både vestorm og vestimulerende drop kom der ingen baby, så jeg måtte under kniven.
 
Det var en helt fantastisk oplevelse! Min mand fik dette helt fantastiske billede af vores søn på vej ud og jeg bliver rørt til tårer hver gang jeg ser det!  Og nu bliver han et år om 14 dage.. Det går bare alt for hurtigt

En stolt kejserinde,

Stine

Stolt far

En stolt og lykkelig far der viser mig vores lille søn for første gang.

Ida

Planlagt kejsersnit

Jeg har lyst til at dele dette skønne billede. Det er fra datter nummer to, der kom til verden med planlagt kejsersnit (planlagt 3 dage tidligere dog). Det var en markant anderledes oplevelse end med datter nummer 1, der kom ud med akut kejsersnit.

Tine

Et dejligt kejsersnit

Mit kejsersnitmoment – i øvrigt står det i skærende kontrast til billedet fra mit første møde med min søn, der kom til verden ved en voldsom og kompliceret vaginal fødsel tre år
tidligere.

Anja

 

Vores første møde

Mit kejsersnitmoment var helt sikkert det, som billedet viser. Vores første møde. Nora er født med kromosomfejl opdaget i graviditeten, så jeg vidste ikke hvordan hun ville have det. Heldigvis er hun SÅ stærk og havde det helt fint.

Camilla

Alt andet end ønsket

Første billede af min skønne datter blev dette, min fødsel gik alt andet end ønsket. Igangsættelse 41+5, og efter veer i 24 timer.. jeg endte i fuldnarkose.

Camilla

 

Fra hjemmefødsel til kejsersnit

Jeg havde ønsket og planlagt en hjemmefødsel med så lidt medicin som muligt. Jeg var godt forberedt, havde købt fødekar, trænet vejrtrækningsteknikker og alverdens andre ting.

36+2 finder vi ud af at baby ligger i UK, og min graviditet som ellers har forløbet helt problemfrit og dejligt, tager pludselig en drejning. Jeg er enormt frustreret og ked af det, og til at starte med fuldstændig panisk og ulykkelig ved tanken om ikke at kunne føde mit barn vaginalt.

Herefter følger to mislykkede vendingsforsøg trods intense øvelser med rebozo, ligge med bækken opad, osv. Jeg er i syv sind og ved ikke hvad jeg skal gøre og beslutte, men må indse at sandsynligheden for kejsersnit under alle omstændigheder er højere end den har været før, og derfor køber jeg Kejserinde to be materialet for at forsøge at affinde mig med et kejsersnit.

De første tre gange jeg læser det, triller tårerne ned af kinderne, men langsomt begynder jeg at forestille mig, at det måske skal ske for mig, og jeg oplever at have mindre modstand ved tanken. Jeg beslutter at gå til 40+4 med lægernes hjælp, for at afvente om fødslen går i gang af sig selv, da jeg så gerne vil forsøge mig med en sædefødsel. Jeg oplever en modning og tiltagende plukkeveer i dagene op til, men fødsel bliver det ikke til.

Forberedelsen, og det at læse om andres oplevelser med kejsersnit, og at tænke på det med den meget kærlige tilgang som I har, var det der gjorde at jeg kunne gennemføre uden at bryde helt sammen. Her på den anden side har jeg det stadig meget blandet med oplevelsen, og kan stadig mærke ønsket om at det ikke var endt sådan, og det håber jeg at bearbejde og få ro på med jeres videre forløb.

Baby har det i øvrigt rigtig godt og er den vildeste glæde og lykke for mig og min kæreste, som heldigvis overskygger alt andet!

Min fine Sarah

Mød lille fine Sarah fra 12/7-17, som viste sig at stå i høj lige stand, så det endte med kejsersnit.

Heidi

 

Den allerførste kontakt

Den allerførste øjenkontakt er jo fantastisk. Helle

Det største i verden

Mit fine kejsersnit moment. Hendes hjerterytme og ilt faldt under en vestorm og epidural og kom aldrig op igen. Hun måtte ud akut. Så da hun var ude og sund og rask var det jo det største i verden Tine

Mit 3. kejsersnit

Planlagt kejsersnit – mit 3. Her er min lille pige kommet op til mig og putter med det samme.

Louise

Fast i fars hånd

Vincent holder fast i fars hånd lige efter han blev født ved kejsersnit, mens mor bliver syet. 

Mia

En hyldest til kejsersnit-fædre

Lad os også hylde de fantastiske kejsersnit-fædre. Her ses min kæreste, far til Emilie og har den allerførste øjenkontakt med vores barn, mens jeg fortsat ligger i narkose efter et temmelig akut kejsersnit. Jeg er simpelthen så betaget af dette kærlighedsbillede.

Rikke

Lille Vibe

Vores lille Vibe kom til verden ved planlagt kejsersnit d. 16/5-17

Trine

Mit fine kejsersnitsmoment

Mit fine kejsersnitsmoment

Pernille

Hud mod hud

Vil gerne dele dette billede ❤️

Line

Mit moment

Julie

Ligger hos mor

Sanne

 

Mit moment

Se lige dette smukke minde, vi fik lov at se vores dreng komme ud .. han kom direkte op på mig og forlod mig faktisk ikke .. så undersøgelses bordet stod tomt og urørt .. smuk det var en fantastisk oplevelse ..

Naja

Tidligere
Næste

En rigtig god oplevelse

Lille Emma vejede 2.550 gram og blev født d. 28. maj 2017 kl. 15:37 i uge 41+6 ved igangsættelse – så snart et helt år. Vejer nu ca. 8 kg og er omkring 75-80 cm lang. Fantastisk livlig pige. Jeg havde en rigtig god oplevelse, til trods for det var akut (stress ved veer). Viborg Sygehus.

Laura

Lykkelig over at møde Bastian

Mit kejsersnit moment på opvågningen, hvor der endelig er god tid og hvor jeg bare er så lykkelig over at møde min elskede Bastian. Fødselslægen der forløste ham fortalte synes det var lidt hyggeligt, for hendes mand hed også Bastian

Ditte

Tidligere
Næste

Hej til verden

Da vores lille Nora sagde hej til verdenen i november 2017. Line

Akut kejsersnit

Er så stolt af disse billeder!

Ditte

Da Herman kom til verden

Da Herman kom til verden ved PK 14/6-17 Tanja

Vores lille kejsersnitte

Mit første møde med min lille kejsersnitte fra jan 2016.

Stine

Anabells møde med verden

Her kommer lille Annabell til verden. Jeg fik tilbudt hud mod hud med det samme og det var så dejligt. Hun kom direkte op til mig efter hun blev født.

Mia
 

Mor lugter lidt

Ham der synes hans mor vist lugter lidt 😅 forløst ved grad 1 akut kejsersnit uge 34+4 pga navlesnorsfremfald.
Det her er vores første møde ca halvanden time efter ❤️

Didde

Mit bedste kejsersnit

På dette billede kommer min søn til verden. Det er mit tredje kejsersnit og absolut den bedste oplevelse af de tre.

Vi fik lov at se når de trak ham ud, min mand måtte tage billeder undervejs (og fik bl.a dette super skud) og jeg fik ham op til mig hud mod hud med det samme.

Det var SÅ skøn en oplevelse. Ingen af disse ting var mulige ved de første to kejsersnit i 2010 og 2012.

Tanja

Farmand lægger bryst til første amning

Her ser I farmand, der lægger bryst til den første amning.

Nina

(*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Tilmeld dig Kejserindernes

nyhedsbrev og  modtag

en gratis barselsgave