Spørgsmål:

Jeg fik kejsersnit for ca 3 år siden og er gravid igen i uge 20. Nogle gange får jeg sådan en følelse som et brandsår omkring arret. Det havde jeg også lige efter, kan man gøre noget ved det?

Svar:(*)

Tillykke med endnu en guldklump i maven <3.

Følelsen af, at det “brænder”/svier/niver, er typiske tegn på træk i bindevæv. Det kan tyde på, at der måske bor noget stramhed i dit ar, som nu bliver påvirket, ved at vævet skal til at give sig igen. Det er ikke farligt, men kan føles ret voldsomt.

Det vil typisk være i perioder, når maven lige tager et “nøk” ud i verden. Jeg vil anbefale dig at massere/behandle dit ar og gøre det løbende resten af graviditeten, så din hjerne vænner sig til, at der bliver “hevet” i vævet. Det lyder måske voldsomt, men det er det ikke.

Brug vores guide, og prøv teknikkerne af. Bliver det meget voldsomt, eller du bliver meget bekymret, skal du selvfølgelig snakke med din læge. Du er også velkommen til at læse vores nyhedsbrev fra december 2017, som netop handler om dit spørgsmål.

Alt mulig held og lykke.

Kærligst, Heidi


(*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.