Spørgsmål:

Jeg har fulgt jeres program og blev færdig med modul 8 for små to uger siden. Så nu kører jeg vedligeholdelsesprogram.

Mit ar er stadig meget stramt og giver mig derfor den berygtede mavepølse. Jeg har ikke ondt i det, så det er rent kosmetisk. Som jeg har forstået det, anbefaler I, at man kontakter en osteopat eller fysioterapeut, hvis det stadig er som mit efter man har gennemført jeres moduler.

Så – har du en osteopat eller fys du kan anbefale som er god til denne specifikke ting? Er der andet jeg selv kan gøre?


Svar:(*)

Dejligt at høre, at du er igennem vores forløb og fortsætter den gode vane.

For at komme “mavepølsen” lidt til livs er det fortsat at massere, “trække” og evt. prøve med den taping teknik, jeg viser i modul 7. Har du prøvet den?

Hvis du gerne vil have hjælp udefra (og sådan læser jeg det), så kan jeg anbefale Per Stenberg i Roskilde. Du er velkommen til at komme til mig. Jeg holder fast til i Hellerup, men har mulighed for behandling i Roskilde i ny og næ.

Så skriver du bare til mig på heidi@kejserinderne.dk.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.