Spørgsmål:

Hej, min søn er 10 mdr. og blev født ved kejsersnit. Jeg har stadig ondt i mit ar. Er det normalt? Det er så fint og nærmest usynligt, arret, men der kommer en del jag og stik i det i løbet af dagen.

Jeg har sammen med min mødregruppe gået til efterfødselstræning og det hjalp lidt, men det kommer stadig en del gange i løbet af dagen.

Svar: (*)

Det lyder som neurologisk respons – altså at hjernen stadig sender smertesignaler fra arret, fordi du ikke er “nulstillet” efter operationen?

Hvis ikke hjernen er “nulstillet” ift. at reagere på området, så kan der fortsat være smerter, føleforstyrrelser osv., meget længe efter. Det er derfor, vores program er bygget op som det er, omkring neurologien. Du skulle overveje det, selvom du er fint videre, for der er noget der ikke bliver bedre, før hjernen er “beroliget”.


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.