Spørgsmål:

Min blære er vokset sammen med min livmoder. Er det jeres erfaring, at man ikke kommer til at mærke noget til det? Vil træningen kunne gøre noget godt for dette?


Svar:(*)

Altså hvis noget er konstateret som vokset sammen, så er det jo sådan.

Træning vil som sådan ikke kunne ændre på det, men det betyder ikke, at du ikke kan træne. Det må og kan du godt. Om du vil få symptomer af den sammenvoksning, kan vi ikke vide.

Nogle gør, andre gør ikke. Mit argument er, at vi altid forsøger at holde vores væv fleksibelt og smidigt igennem træning, bevægelse og massage.

Det er jo hele fundamentet i vores program “Stærk mor efter kejsersnit”. Så jeg vil klart anbefale dig at arbejde med dit arvæv, og gerne så dybt, som du kan.

Det kan det være en idé at tage kontakt til en osteopat, som kan “gøre det for dig”, for det er svært at gøre selv. Håber du kan bruge mit svar. Hvis du ikke kender vores program allerede, så er her et link, så du kan læse mere.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.