Spørgsmål:

Jeg fik planlagt kejsersnit i 2018, og siden mit første akutte kejsersnit i 2011 har jeg haft navlebrok. Mine mavemuskler trak sig ikke sammen efter første graviditet, og efter denne er det meget værre. Jeg har hørt, at man ikke må lave alm. genoptræning, hvis mavemusklerne er meget delte? Er det korrekt?

Svar: (*)

De fleste oplever at have delte mavemuskler efter en eller flere graviditeter, og nogle får desværre også navlebrok. Vores program tager selvfølgelig også højde for netop dette, så du behøver ikke noget “før”genoptræning.

Vælger du at gå i gang med vores program, skal du blot følge de “lette” af øvelserne i alle moduler, og selvfølgelig tage træningen i DIT tempo. For du vil helt sikkert være længere tid om at genvinde styrke i vævet, når du har haft så stort stræk på vævet.

Det er også muligt, at du vil have glæde af at bruge et mavebælte i starten af forløbet, men alt det og meget mere er der videoer, der forklarer inde i forløbet.

Hvis du har lyst til at få mine øjne på din mave, kan du booke en individuel session. 

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.