Spørgsmål:

Er det normalt, at det niver til i arret (mit 2. kejsersnit) engang imellem. Hvilke træningsøvelser er no go? (planken, squats, hofteløft etc.), når man har delte mavemuskler, og det er 3 måneder siden det sidste kejsersnit?


Svar:(*)

Det er ikke ualmindeligt, at kejserinder oplever smerter/ubehag i arret fra tid til anden. Tænk på, om der er en sammenhæng med evt. træning eller anden belastning. Uanset så er det med 99 % sikkerhed ufarligt, selvom det kan være ubehageligt.

Prøv at give dit ar lidt massage/stræk og se, om ikke det hjælper. Ofte er det, fordi arret kortvarigt er blevet udsat for mere stræk/træk, end hvad det var vant til.

Når du masserer, oplever hjernen, at vævet kan mere, end det normalt kan, og så bliver generne som regel mindre eller forsvinder. Brug evt. vores gratis guide.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.