Der er ikke planlagt nogle livehold i 2020, da vi arbejder på et nyt format, som vi glæder os til at præsentere ultimo 2020. Indtil da anbefaler vi, at du benytter vores online forløb Stærk Mor efter Kejsersnit. Husk at du IKKE er alene, fordi du træner online. Som deltager i online forløbet får du adgang til et stort netværk af dejlige kejserinder fra hele landet, som kan du kan sparre med.

 


Liveholdet er for dig, som er på barsel og ønsker målrettet optræning efter fødsel ved kejsersnit. Kejserinderne er et unikt Step by Step helingsforløb, hvor vi hjælper dig med at ”kickstarte” din krop efter en fødsel, som også var en stor maveoperation.

Uanset om din fødsel ved kejsersnit var planlagt eller akut, om du er kisteglad eller ked af det, så har din krop og dit nervesystem behov for en hjælpende hånd til at komme sig ovenpå operationschokket og ”finde sine ben igen”.

Vi hjælper dig med:

✓ Trinvis opbygget genoptræning, så du efter forløbet føler dig klar til at starte eller genoptage fysisk aktivitet
✓ Effektiv arvævsbehandling
✓ Bearbejdning af selve fødselsoplevelsen

Hvor meget skal jeg træne?

De første 6 uger træner du ca. 15 min. dagligt (hjemme) med det, du lærer på onsdagstræningen. De sidste 2 uger træner du ca. 25 min. 3 gange om ugen (hjemme) med det, du har lært.

Hvis jeg har spørgsmål undervejs…

Igennem hele forløbet har du en “livline” til os via et lukket online forum, så du kan stille spørgsmål. Du kan også bruge dette forum til at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere. Her kan du også se videoer af alle de øvelser, vi arbejder med uge for uge.

Hvad indeholder forløbet?

De første 4 gange er selve “kickstarten”, 5. & 6. gang er progressiv funktionel træning for hele kroppen, og 7. & 8. gang er “intervaltræning”, så du bliver klar til at genoptage anden sport/aktivitet. Efter de 8 uger “kender” du dit ar og ved, hvordan du behandler det, føler dig mere “hel” på midten, fordi dine mavemuskler er begyndt at samarbejde igen, og har forståelse for, hvad det vil sige at gå ind i en evt. ny graviditet med et ar i livmoderen.

Hvor mange er vi på holdet?

Vi er max. 8 deltagere pr. hold, for der skal være plads til at se, høre og korrigere optimalt, så du får størst muligt udbytte af din indsats.

Hvad er forudsætningen?

Du kan starte tidligst 4 uger efter fødslen, forudsat at du har haft et ukompliceret helingsforløb. Det afgørende er, at DU er klar til at pakke baby til en udflugt på et par timer.

Hvor foregår det, og hvad koster det?

Kejserindernes live efterfødselsforløb foregår hos

Blå Himmel Yoga
Strandboulevarden 75
2100 Kbh. Ø.

Det foregår om onsdagen. 2., 3., 4., 5. & 8. gang fra kl. 10-12, de øvrige gange fra kl. 10-11. Du får de præcise datoer, når du tilmelder dig forløbet.

I alt har vi 13 timer sammen til at skabe resultater, forståelse og tryghed.


Dette har deltagere sagt om LIVE holdet:

“Kejserinderne er en ideel kombination af individuelt vejledt fysisk træning og hyggeligt samvær med andre kejserinder, hvor der formidles masser af viden om mor & baby. Jeg havde stor glæde af begge dele og fortsatte træningen derhjemme gennem hele min barsel.”
Mor til 3

“Det har været meget værdifuldt for mig at lære, hvorfor min krop har haft så svært ved at komme i gang igen efter denne fødsel i forhold til min første fødsel, som var vaginal. Jeg troede, at den ville klare det af sig selv, men nu forstår jeg, hvorfor den ikke gjorde det. I er begge et par skønne kvinder, som tydeligvis brænder for det, I laver, og jeg føler mig forstået og set. Jeg syntes det virkede dyrt, da jeg tilmeldte mig, men efter 8 uger føler jeg bestemt, at det var alle pengene værd – og mere til.”
Pernille

“Jeg føler mig helt klart stærkere i min krop. Jeg føler, at min ryg og mave er begyndt at arbejde sammen igen. Derudover ved jeg, hvad jeg kan klare, og det er dejligt at vide, at det er OK at gå langsomt frem, fordi der sker alligevel noget fra uge til uge. I har sammensat et virkelig godt træningsprogram, som tager højde for, at man også har et lille barn samtidig – og det virker!”
Mette R.