• Ved du, at du skal føde ved kejsersnit, eller har du bare lyst til at forberede dig på, hvis din fødsel ender i et akut?
  • Kunne du tænke dig at vide alt om, hvad der kommer til at foregå før, under og efter operationen?
  • Har du lyst til at få jordemoderens tricks til at skabe et højt indhold i blodet af kærligheds-, velvære og fødehormon, så du nemmere knytter dig til dit barn, får amningen i gang og heler dit ar bedre?
  • Vil du have din fødsel ved kejsersnit, til at blive en kærlighedsfødsel som du kan tænke tilbage på med stolthed og glæde?

Grundig og faglig information før dit kejsersnit

I dette unikke forberedelsesprodukt får du grundig og faglig information, worksheets og to meditationslydfiler, til henholdsvis før og efter operationen.

Vi ved om nogen, at der går mange tanker igennem dit hoved, nu hvor fødslen nærmer sig, uanset om du har vidst det længe eller kun et par dage.

Vi har talt med hundredvis af kejserinder

Igennem vores efterfødselsforløb for kejserinder har vi lyttet til hundredvis af fødselshistorier. Alle sammen vidt forskellige, men alligevel med flere ligheder.

I tilblivelsen af dette materiale stillede vi dette spørgsmål til en masse kejserinder:  “Hvad ville du ønske, du havde vidst inden fødslen?”

Alt dette, og mere til, er blevet samlet i dette materiale “Kejserinde To Be”, som du kan købe ved at trykke på nedenstående knap.

Kejserinde To Be koster 250 kr.

KØB ADGANG TILKEJSERINDE TO BE

KØB GAVEKORT TILKEJSERINDE TO BE