Spørgsmål:

Kan man gøre skade i de underliggende ar og hudlag ved at få brasiliansk voksbehandling? Det hiver jo noget voldsomt i huden. Hårene lige ved arret kunne tages med pincet. Jeg fik kejsersnit for 12 uger siden, og det er helet fint uden komplikationer.

Svar: (*)

Som udgangspunkt er der ikke noget, der skulle tale imod, at du kan få lavet en voksbehandling 12 uger efter operationen.

Hvis du har haft et ukompliceret helingsforløb, så har vævet i arret (alle lag) faktisk normal brudstyrke efter ca. 7-8 uger.

Men jeg vil klart anbefale, at hårene ved arret tages med pincet, og huske dig på at huden omkring arret kan være meget sensitiv, så der kan være en større reaktion EFTER behandling end normalt.

Så det synes jeg du skal tage med i overvejelserne.

Min konklusion er, at det ikke er farligt, men måske ubehageligt (mere end hvad det normalt vil være).

Jeg håber du kan bruge mit svar.

Kærligst,
Heidi

 


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv en kommentar
