Spørgsmål:

Jeg har ret mange smerter fra arret og op til navlen efter nr. 2 akutte kejsersnit for næsten 3 måneder siden. Jeg har mest ondt i den ene side, hvor der også har været et stort blåt mærke. Kan man gøre noget ved smerterne og den grimme “hylde”?


Svar:(*)

Da dit ar stadig er nyt, og du har haft blodansamlinger, er det ikke ualmindeligt at det stadig er smertefuldt. Meget af det handler om, at din hjerne stadig synes det er lidt “farligt”, at din mave har været åbnet.

Det bliver bedre, bare rolig – men det kan tage lidt tid. Du skal ikke være bange for at røre ved det/massere det, du skal bare gå roligt til værks.

Jeg vil så meget anbefale dig at tilmelde dig vores online program, så du kan få hjælp til at berolige dit nervesystem, og langsomt få opbygget tilliden til at musklerne godt kan arbejde igen. Vi vil elske at hjælpe dig også.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.