Spørgsmål:

En kommende kejserinde fik at vide, at hun måtte vælge mellem hud mod hud lige efter kejsersnit eller sen afnavling! Har du oplevet, at f.eks. lotus kejsersnit er en mulighed for at imødekomme ønsket om både sen afnavling og hud mod hud på 1 gang?


Svar:(*)

Altså igen, teoretisk ja. I praksis er det noget mere op ad bakke… desværre! Valget mellem STS eller sen afnavling er urimeligt! Vil du have solskin eller Aperol? Begge dele tak!

En problematik ift. lotus-kejsersnit er frygten for at bryde det sterile felt. En løsning kunne være, at man tager klædet ned, så mor og far kan se med, når baby forløses.

Jordemoder holder så barnet, mens operatøren forløser placenta og lægger denne i en steril beholder til formålet. Jordemoderen løfter begge dele op i “hovedenden”, hvor baby lægges ved mor og far holder skålen med moderkagen.

Kærligst, Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.