Spørgsmål:

Jeg har født ved kejsersnit for snart 5 år siden og tror, at jeg har en masse arvæv. Kan jeg på nogen måde få det fjernet?

Svar: (*)

Hvordan generer arvævet dig? I behandling af gammelt arvæv prøver man at lette generne og fremme en normal funktion af området. En osteopatisk behandling vil f.eks. tage udgangspunkt i dine gener.

Som du måske kan forestille dig, er endnu et operativt indgreb ikke løsningen, da dette meget muligt vil skabe mere arvæv, da adhærencer (sammenvoksninger) dannes, når der kommer ilt i bughulen.

Ved en nødvendig operation, f.eks. et efterfølgende kejsersnit, kan man godt finde på at fjerne noget arvæv – måske også af nød for overhovedet at kunne komme “ind til baby”

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.