Spørgsmål:

Jeg fik akut kejsersnit for 7,5 år siden og skal om 4 uger have planlagt kejsersnit. Jeg fik ved første graviditet navlebrok, som ikke er lavet endnu. Det smerter indimellem. Imellem de 2 graviditeter har jeg haft 9 tab, alle graviditeter er med samme far.

Jeg fik ingen råd første gang og var heller ikke god til at selv gøre noget. Jeg føler mig slet ikke forberedt på endnu et kejsersnit. Måske I har gode råd?

Ved I, om det er muligt at få 2 kejsersnit ar? Jeg har ingen tatoveringer og skal heller ikke have, men et minde fra hvert barn gad jeg godt.

Svar: (*)

Som jeg læser dit spørgsmål, så lyder det som om selve fødslen fylder mere for dig end dit navlebrok, og det kan jeg godt forstå.

Derfor vil jeg anbefale dig at købe vores Kejserinde to Be, som en god forberedelse på planlagt kejsersnit. Du skal også vide, at du kan booke en individuel session via Skype med jordemoder Anne Ruby, som kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål, der måtte være i den “gade”. Det er så vigtigt, at du føler dig tryg ved dit første møde med din baby.

Og så til arrene … Mig bekendt vil der ikke være noget problem i at lave 2 ar. Det er bare noget, du skal sige højt og tydeligt, for ellers vil man altid prøve at fjerne det gamle ar, så man kun ender med ét ar. Jeg synes, det er en rigtig fin tanke at beholde et minde fra dem begge.

Mht. dit navlebrok, så er der ikke så meget at gøre lige nu, hvor graviditeten er så fremskreden – det er mere bagefter, at der skal tages roligt fat, evt. med forholdsregler, alt efter hvor stort det er.

Jeg håber, du kan bruge mit svar, og så vil jeg ønske dig en dejlig fødsel.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.