Spørgsmål:

Jeg fik en god stor kejsersnitte for ca. 6 uger siden ved akut kejsersnit i narkose. Han vejer nu omkring de 6 kg. Jeg har haft mange smerter efterfølgende, og det er først nu, at jeg er nogenlunde mobil, selvom alt så fint ud.

Jeg vil høre, om jeg kan have ham i en bæresele nu? Jeg har stadig lidt gravidmave, så tænker, om det vil trykke for meget ned. Det vil bare være meget nemmere, når jeg henter hans storesøster i børnehaven at have armene fri. Hvor længe skal man passe på med at løfte tungt? Tak for jeres gode arbejde. Mvh. Louise.

Svar: (*)

Tak Louise og tillykke med lillebror! Umiddelbart ville jeg synes, det var bedre, at du bar ham tæt på kroppen, og at slynge/vikle var en rigtig god ide! Prøv at kontakte Tina hos Sneglehuset.com. Hun kan vejlede om, hvordan du bærer blidest for din krop.

Det kan være vigtigt, at du har ham helt tæt, særligt her i starten, for at undgå belastningen af at han “hænger” i en bæresele. Og så skal du med på vores online forløb “Stærk mor efter kejsersnit”, hvor du får nervesystemet i ro og styrke i kroppen, så du undgår langvarige smerter!

Kærligst, Anne Ruby


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.