Spørgsmål:

Jeg fik et kompliceret akut kejsersnit for 11 uger siden, som efterfølgende gav en absces med betændelse. Jeg blev udskrevet med fine tal efter 8 dage. Man har dog aldrig påvist, at abscessen er væk.

Jeg fik menstruation 9 uger efter fødsel. Nu her 11 uger efter er jeg begyndt at bløde igen. Mine smerter, som jeg havde under abscessen, er kommet tilbage. Helt samme type næsten. Jeg har ikke infektion.

Men kan abscessen måske stadig ligge inde i maven, siden jeg er begyndt at få ondt igen? Og kan det være derfor jeg bløder igen? Kan det hænge sammen?


Svar:(*)

Det skal du helt sikkert have lægehjælp til at vurdere! Men ja, det kan både være den “gamle” absces, der har fyldt sig eller en ny, eller noget helt tredje.

Afsted til lægen med dig!

Rigtig god bedring

Kærligst, Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.