Spørgsmål:

Jeg har et nok lidt underligt spørgsmål. Men jeg fik junior for lidt over 2 år siden og har aldrig haft problemer med mit ar. Faktisk var jeg i bad allerede dagen efter og følte stort set jngen smerte. I dag kan arret næsten ikke ses. Dog kan det gnave lidt, lige inden jeg får min periode.

Er det noget, jeg skal være nervøs over? Synes jeg har god fornemmelse i maven ellers, og det er kun henover arret, at det føles lidt sjovt. Læser så mange skrækhistorier og har hørt så meget, at jeg bliver lidt nervøs over, at det ikke rigtigt har generet mig på nogen måde.

Svar:(*)

Hvor fedt at høre, at du har det så godt. NYD det! Brug evt vores olie og gratis arvævsguide.

Lidt cykliske gener, som du beskriver, er helt normalt!

Kærligst Anne


(*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.