Spørgsmål:

Vi venter tvillinger, og jeg ved, at der er stor sandsynlighed for, at de skal tages ved kejsersnit. Jeg har set en video, hvor barnet selv får lov at finde vej ud igennem maveskindet, så baby nærmest kravler ud – ved I, om det bliver brugt i Danmark?

Svar:(*)

Jeg tror desværre ikke, der er mange læger i Danmark, der benytter den fine metode, du henviser til. Lige præcis ved tvillinger ville den heller ikke være så hensigtsmæssig, da der jo “står én til i kø og venter på at blive født”, så der skal helst ikke gå så lang tid.

Man kunne selvfølgelig gøre det med det barn, vi kalder “tvilling B”, som er ham eller hende der kommer til sidst. Spørg på dit fødested! Alle gode nye ting kommer fra mødre, der spørger og undrer sig

Kender du YOJO’s online fødselsforberedelse? Her er både forberedelse til vaginal og operativ fødsel.

Kærligst,
Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.