Spørgsmål:

Jeg skal have planlagt kejsersnit snart, da min baby er i underkropsstilling og har været det under hele graviditeten. Jeg er temmelig nervøs for det, da jeg aldrig har prøvet at blive opereret før. Jeg håber stadig, at den lille når at vende sig, men det er vist tvivlsomt. Har I nogle gode råd til at håndtere nervøsiteten? Har I nogle fif til, hvordan såret skal behandles i tiden efter? Jeg har hørt, at man skal huske at massere omkring såret. Hvad ved I om det? På forhånd tak!

Svar:

Du skal have fat i vores forberedelsesprogram “Kejserinde to Be” som er lavet lige præcis med kvinder som dig i tankerne. Med den rette forberedelse skal du nok få en god oplevelse. Fortæl personalet, hvordan du har det – de er eksperter i at berolige og gøre dig tryg.

Kender du hjemmesiden “Spinning Babies“? Ellers må du tjekke den ud i et sidste forsøg på at vende din lille underkropsbaby. Eller hvad med at føde den vaginalt? Er det ikke en mulighed?

Kærligst, Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.