Spørgsmål:

Jeg fik akut kejsersnit for små 6 måneder siden. Siden da har jeg syntes, at forbindelsen mellem min vejrtrækning og maveregion er blevet en smule forstyrret. Jeg føler, at det kræver meget at få trukket vejret helt ned i maven, hvis det giver mening. Og helt generelt føles forbindelsen til min mave ret så anderledes. Jeg aner ikke, om dette har med kejsersnittet at gøre…

Svar:(*)

Jo, det kan sagtens have med det at gøre. Se mine andre svar hvor jeg forklarer hvordan din neurologi bliver udfordret af at blive opereret – og hvordan du får beroliget den igen, så du kan komme tilbage til en normal dyb vejrtrækning.

Du kan finde en masse svar her.

Håber vi ses på “Stærk mor efter kejsersnit“.

Kærligst Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.