Spørgsmål:

Jeg fik akut kejsersnit i november 2017. Jeg kan stadig ikke ligge på maven om natten, og efter nogle timer om natten kan jeg nærmest kun lige ligge på venstre side, selvom det også gør ondt.

Jeg har specielt smerter i højre side, øverste del af lænden. Den smerte kommer kun, når jeg ligger ned, men gør at jeg vågner og ikke kan sove. Er dette “blot” pga. manglende genoptræning, eller kan andet være galt?


Svar:(*)

Jeg tænker, at det handler om stramhed/arvævsdannelse i maven. Ikke noget der er farligt, men virkelig ubehageligt. Det er der rigtig mange, der oplever. Oftest er det sådan, at det giver ubehag i en eller flere bevægelser/funktioner (hos dig når du ligger på maven).

Der er ingen tvivl om, at du vil have glæde af at komme i gang med at optræne dine muskler og behandle dit ar, men jeg vil først anbefale dig at se en osteopat. En osteopat kan hjælpe med at mobilisere og undersøge også de dybere lag af evt. arvæv, som du ikke selv kan komme til. Lad ham/hende behandle dig et par gange, inden du starter træning.

Derefter er du velkommen “om bord” i vores ”kejserindefamilie”/ online hjemmetræningsforløb.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.