Spørgsmål:

Efter jeg fik kejsersnit for 3 1/2 måned siden, har jeg døjet med at have ondt i mine fødder. Kan det have noget at gøre med kejsersnittet? Jeg har aldrig døjet med det inden kejsersnittet.


Svar:(*)

Det kan det godt, men jeg kan berolige dig med, at det som regel er noget forbigående. Hvis du er tilmeldt vores online program, så brug lidt ekstra tid på bækkenøvelsen fra modul 1. Det er godt at bevæge lænde/bækkenområdet til at skabe cirkulation nedad til benene. Brug også gerne tid på venepumpe-øvelser, hvor du har benene opad og vipper med først fødder, så knæ, så hofte.

Undgå at sidde stille for længe ad gangen, da det afklemmer de store vener i benene. Så heller ligge lidt eller gå en LILLE tur.

Mange gange kan det også skyldes, at nybagte kejserinder går FOR LANGT med barnevognen ad gangen. Så prøv at korte dine ture lidt af, og se om det ikke hjælper lidt.

Hvis du IKKE er i gang med vores program allerede, så synes jeg bestemt du skal overveje det, så du får gang i hele kroppen, på en blid måde.

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.