Spørgsmål:

Jeg fik planlagt kejsersnit for 10 måneder siden. Jeg døjer stadig med føleforstyrrelser (snurren/sovende fornemmelse) omkring arret, og det gør ubehageligt ondt, når min søn eller andet støder på den nederste del af maven.

Er der noget, jeg selv kan gøre for at få disse symptomer væk, eller tror du, det er permanente følger efter kejsersnittet?


Svar:(*)

Ja det kan du tro man kan gøre noget ved.

Det er derfor, vi har lavet vores forløb “Stærk mor efter kejsersnit”. Det er lavet lige præcis til at give dig følingen tilbage i det område (og gøre dig stærk og fit ovenikøbet!)

Når vi er blevet opereret, bliver hjernen chokeret, og nervesystemet skal “nulstilles” igen, for ikke at sende de der “fejlbeskeder” med snurren, sovende fornemmelse osv.

Kærligst, Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.