Spørgsmål:

I højre side af mit ar føltes det i starten som et stort brandsår, især når jeg vender mig i sengen. Nu er jeg gravid igen, og det gør det til tider igen, hvad skyldes det? Det svider og brander, som om jeg har brændt mig

Svar:(*)

Det, du beskriver, er typiske “symptomer” fra bindevæv, som er lidt stramt, og nu skal give sig. Det er ikke farligt som sådan, men kan virke meget voldsomt. Vi har tidligere skrevet et nyhedsbrev om netop dette emne, så det får du lige her. Håber det kan være en hjælp for dig. Alt muligt held og lykke med næste fødsel

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.