Spørgsmål:

Jeg synes jeg får ondt i lænden, når jeg går en længere tur med barnevognen – har det relation til mit kejsersnit – fødte for 10 uger siden?

Svar: (*)

Jeg vil ikke sige at fødemetoden (dvs. selve kejsersnittet) skal have skylden alene, men kombinationen af, at kroppen generelt er svag muskulært efter en graviditet OG operation oveni. Det er ikke nogen hemmelighed, at det generelt set tager længere tid at komme sig efter kejsersnit, fordi hjernen skal “genkende” kroppen igen efter 2 store udfordringer oveni hinanden.

I dit tilfælde vil jeg anbefale dig, at du starter med ikke at gå så langt ad gangen, fordi du simpelthen bliver udmattet. Det kan godt være skræmmende, at der ikke skal mere til, men tag det roligt, det skal nok komme.

Dertil kommer jo, at du også skal have kræfter til at bære din baby (sikkert flere timer på en dag). Jeg vil helt sikket anbefale dig at komme i gang med vores program, som netop hjælper dig med at få genskabt den “kontakt” til musklerne, så det normale muskelsamarbejde kommer tilbage, og du får en bedre udholdenhed i hverdagen. Læs her om forløbet “Stærk Mor efter Kejsersnit”.

Vi vil elske at have dig med i “Kejserindefamilien”

Kærligst
Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.