Spørgsmål:

Jeg fik akut kejsersnit for snart 5 måneder siden. Jeg er stadig helt følelsesløs i huden på den nederste del af maven og ned til arret. Er det normalt?


Svar:(*)

Du har ikke trænet efter vores program, vel? Det er netop lavet til at hjælpe med den slags neurologiske forstyrrelser, som du taler om. Ofte tror man, at det er “nerver i huden, der er skåret over” eller lignende. Forklaringen ligger dog ikke i huden, men i hjernen.

Hjernen er blevet alarmeret af at blive opereret i så stort og vigtigt et område, og før den er “beroliget igen” vil den lave kuk i alle “samtaler” mellem området og hjernen. Der er ingen tvivl om, at forløbet vil hjælpe. Jeg har mødt kejserinder, der oplevede følelsesløshed både 15 og 20 år efter kejsersnit, fordi de ikke havde fået den rette optræning.

Kærligst, Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.