Spørgsmål:

For 5 1/2 uge siden endte min fødsel i kejsersnit. Opdelingen har været svær, og det har væsket en del, hvorfor jeg har gået til tjek på sygehuset efterfølgende. Det er næsten helet op nu, men jeg føler fortsat, det er ømt. Jeg går derfor ikke ordentligt, vralter mere som en pingvin. Hvad kan man gøre for at få ømheden væk og blive sig selv igen?


Svar:(*)

Først vil jeg sige, at det ikke er ualmindeligt, når det stadig er så nyt. Man kan være øm op til et par måneder efter. Det er meget forskelligt. Men du skal i gang med at bevæge området og få tilliden til området igen lige så stille og roligt.

Prøv at gå så normalt som muligt, ikke for langt ad gangen. Brug tid på dit åndedræt (roligt og dybt). Dit nervesystem har brug for RO og tillid til, at din krop nok skal komme sig helt igen. Her kan du se en lille video hvor jeg forklarer lidt om den akutte helingsfase.

Når du er helet helt, synes jeg du skal tilmelde dig vores forløb, som netop er designet til at hjælpe dig med dette, trin for trin. Du skal “startes helt forfra” og bygges roligt op.

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.