Spørgsmål:

Jeg er gravid for 4. gang. Første gang i 2013 fik jeg akut kejsersnit, i 2014 planlagt kejsersnit og i 2017 planlagt kejsersnit. Nu skal jeg have kejsersnit igen, men jeg er begyndt og få så ondt i mit ar, at jeg ikke kan holde det ud. Jordemoderen siger, det er mit arvæv, men jeg føler, at det er ved at springe op.

Svar: (*)

Du skal bede om at blive ultralydsscannet. Så ondt skal du ikke have, du har jo prøvet at være gravid før efter et kejsersnit, så du kender til ømheden, når det giver sig.

Jo mere arvæv og jo flere sammenvoksninger, der kommer, jo mere ondt kan det gøre. Viser det sig at være det, der er på spil, ville behandlinger ved en osteopat kunne hjælpe dig. Men lad os først lige få afklaret, at der ikke er noget alvorligt med arvævet!


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.