Spørgsmål:

Hej Heidi. Jeg fik foretaget et akut kejsersnit i december 2016. Efterfølgende blev jeg genindlagt grundet infektion. Jeg døjer dagligt med smerter i arret og har meget arvæv. Jeg går stadig i min graviditetsgamacher, for at kunne holde smerterne ud. Jeg har spurgt min læge omkring det, og han mener, at det i værste fald er kroniske smerter. Kan jeg virkelig intet gøre?

Svar:

Øv det lyder som en kedelig omgang du har været igennem.

Du kan lytte til dette interview med Osteopat Thomas Månsson om arvæv. Man kan og skal gøre noget ved sådan et ar. Mange af smerterne sidder “i hjernen”, fordi det har været en voldsom omgang. Noget af det handler også om, at det er “stramt”, og skal behandles.

I vores online forløb får du, udover optræningen, en masse forskellige teknikker til at arbejde med BÅDE arret OG hjernen, så det er bestemt en vej at gå. Kommer du ikke “i mål” selv, kan det anbefales at få netop en osteopat (eller fysioterapeut med erfaring indenfor arvæv) til at arbejde med det sideløbende. Jeg har set de vildeste ar blive smertefrie eller i hvert fald voldsomt smertereducerede.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.