Spørgsmål:

Cirka 8 uger efter mit kejsersnit påbegyndte jeg jeres online træningsforløb og gennemførte. Jeg har løbende brugt nogle af øvelserne. Mit problem er, at jeg har en del arvæv inde bagved arret. Der er helt hårdt. Hvordan kommer jeg det til livs? Jeg er som udgangspunkt ikke generet af det fysisk, men mere mentalt. Derudover er mit kejsersnitar stadig meget tydeligt. Jeg bruger jeres olie. Er det en måde at få det mere usynligt på?

Svar: (*)

Fedt at du stadig bruger nogle af øvelserne – bliv ved med det!. Ift. arvævet så skal du fortsat massere det (hvis du ikke stadig gør det), og gerne nede i dybden (dog uden at det er smertefuldt). Gør det et par gange om ugen og brug de forskellige teknikker, du fik i programmet i flæng, så du bevæger det på flere måder.

Det er meget forskelligt, hvordan/hvor meget arvæv vi danner, så derfor skal nogen arbejde meget mere med deres ar end andre….

Det samme gælder for, hvor tydeligt arret er. Det lyder som om, du gør alt det rigtige, og de som er førende omkring ar siger, at man skal give det ca. 1 år (der er du lige om lidt). Jeg har ikke selv prøvet det, men ved fra andre kejserinder, at de har benyttet en behandling der hedder greenpeel (prøv at google det) med god effekt. Men det er vist også først efter ca. 12 mdr. Håber du kan bruge mit svar.

Kærligst,
Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.