Spørgsmål:

Jeg startede på jeres program 8 uger efter planlagt kejsersnit fuld af iver. De første 2 uger gik det super, men pga. en meget syg baby, en kælder der blev nødt til at blive renoveret og et dødsfald, er jeg kun nået til uge 5 på 5 måneder.

Jeg synes stadig, mine mavemuskler er meget delte, så kan ikke finde ud af om jeg bare skal fortsætte uge 5? Gå nogle uger tilbage? Eller starte helt forfra på programmet?

Svar: (*)

Hejsa.. Jeg synes du skal gå tilbage til modul 3 og køre det 1-2 uger, så fortsæt derfra. Super godt come-back.

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.