Spørgsmål:

Jeg fik akut kejsersnit for tre måneder siden. I morgen køber jeg jeres fede program og tager mig sammen! Men mit spørgsmål går egentlig på det, jeg fik at vide umiddelbart efter, nemlig at jeg måtte løfte vægten svarende til baby og lift. Hvor længe gælder de retningslinjer? Altså hvornår må jeg løfte det, jeg er vant til – vi taler ikke træningsløft, men sækken med hundemad, hunden selv (20 kg og vil ikke altid hoppe op i bilen), og hvad jeg ellers lige skal flytte rundt på i huset

Svar:(*)

Altså de restriktioner du beskriver gælder som sådan kun i den akutte helingsfase, dvs. 4-5 uger. Derfra kan du langsomt belaste “normalt” igen, men dog uden for mange gentagelser. Efter 7-8 uger har arret sådan set normal brudstyrke igen, så der kan ikke gå noget i stykker, det hverken muskler eller bindevæv er klar til meget tunge belastninger fra den ene dag til den anden. MEN, du kan godt “smide din hund i bilen” nu og da (bare du ikke skal gøre det 100 gange om dagen). Når du starter på vores forløb bliver du bygget op fra bunden, og så du igen får styrken til alle de løft/træk/skub m.m. vi laver i vores hverdag. Vi “ses” online


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.