Spørgsmål:

Jeg fik akut kejsersnit for 17 dage siden. Den store forbinding blev taget af efter 24 timer, men der sidder nu en masse små plastre henover, som de sagde selv ville begynde at falde af.

Hvornår kan jeg forvente, at de gør det? Og hvornår ca. er såret lukket nok til, at man må begynde at arbejde med det?


Svar:(*)

De “strips” du har på, lader du sidde, til de “flosser” så meget i kanterne, at de er ved at falde af, af sig selv.

Det kan godt vare 1-2 uger mere, uden at der er noget galt i det. Du skal bare holde øje med såret UDEN at pille for meget ved det, så det heler.

Du må ikke begynde at arbejde med det, før såret er helt væk på hele arret. Det er det typisk efter 4-5 uger. Derefter må du begynde at massere. Du får lige et link her, hvor vi hjælper i den akutte helingsfase. Du kan også læse vores arvævsguide, så har du masser af information.

Fra ca. 5 uger efter kejsersnittet kan du starte vores program “Stærk mor efter kejsersnit” og derigennem få hjælp til at blive bygget op fra bunden. Vi vil elske at hjælpe dig også.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.