Spørgsmål:

Jeg fik akut kejsersnit i oktober, og i december blev det opdaget, at jeg havde lidt glemt hinde siddende i min livmoder og medfølgende underlivsbetændelse. Jeg fik en fuld udskrabning i januar. Min datter er nu 8 måneder, og jeg har stadig ikke fået min menstruation. Jeg ammer stadig. Skal jeg være bekymret?

Svar: (*)

Ingen grund til bekymring. Det er helt normalt, at menstruationen først vender tilbage, når amningen stopper eller nedtrappes.

Kærligst, Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.