Spørgsmål:

Hvordan træner man, så ens mavemuskler bliver samlet igen, og hvordan ved man, om de er delte? Jeg fik kejsersnit i november 2019. Lægen kunne ikke svare mig på, om mine mavemuskler er samlede igen eller ej.


Svar:(*)

Når man skal “samle” maven igen efter graviditet og fødsel, handler det om at genskabe det normale muskelsamarbejde i HELE maveregionen. Dvs. mave/ryg/bækkenbund som en enhed sammen med vejrtrækningen. ALLE musklerne skal stimuleres og gradvist “tændes”.

Det lærer du, hvis du tilmelder dig vores “Stærk mor efter kejsersnit” online forløb. Forløbet består af trinvist opbygget træning, der tager højde for, at du har født ved kejsersnit, OG måske har delte mavemuskler.

Det er jo ikke sikkert, at dine mavemuskler er så delte endda. Der er selvfølgelig en video i forløbet, der viser hvordan du tester dig selv for delte mavemuskler, så du kender dit udgangspunkt for træningen.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.