Hvordan ved man, at ens mavemuskler er delte i forhold til træning?

Spørgsmål:

Hvordan ved man, at ens mavemuskler er delte i forhold til træning?


Svar:(*)

Det kan du se, hvis din mave laver udtalt “tobleroneform” (spids) f.eks. ved en “sit-up”/mavebøjning. Det er mere blødheden i vævet, man skal vurdere.

I vores program er der videoer, der viser, hvordan du tester din mave, så du ved hvor lidt/meget, du kan tage fat. Du skal ikke gå i panik, hvis du ser lidt “tobleroneform”. Det er bare en indikation på, at du skal få trænet dit muskelsamarbejde bedre, og at vævet endnu ikke tåler for store belastninger, altså for tung vægt eller for mange gentagelser.

En tommelfingerregel er, at du skal holde dig fra “sit-ups” og “planke” (hvis det handler om kun at ligge der) og øvelser, der provokerer “tobleroneform”.

Er du i tvivl, kan du booke mig til en session evt. via SKYPE, så kan jeg tjekke dig i de funktioner, du evt. måtte være usikker på.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Kejserindernes

nyhedsbrev og  modtag

en gratis barselsgave