Spørgsmål:

Nu har jeg lavet vejrtrækningsøvelser i snart 3-4 uger, men oplever stadig meget ømhed i maven, når jeg trækker vejret dybt. Er der noget andet, jeg kan gøre for at få følelserne tilbage uden på maven omkring navlen og ned. Og hvordan kan jeg slippe af med ubehaget i det område samt slippe af med smerterne inde i maven, når jeg trækker vejret dybt? Jeg har fået 2 akutte kejsersnit i hhv. 2016 og 2018.


Svar:(*)

Ja, der er noget, du kan gøre. Du kan starte med at gå i gang med Kejserindernes online træningsforløb, som er skræddersyet til netop de gener, du beskriver. Forløbet guider dig langsomt igennem øvelser, som beroliger dit system og styrker din krop, dine muskler mv.

Din krop er blevet skåret i, og man kan bedst forklare det sådan, at hjernen i chok. Dvs. at den sender “fejlbeskeder” såsom ømhed, følelsesløshed og smerter omkring arret. Derfor er det nødvendigt, at hjernen igen ved, at området er tilbage i drift, så den kan sende de rigtige signaler.

Læs mere her.

Kærligst, Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.