Spørgsmål:

Jeg er nysgerrig på, hvordan man bedst håndterer indgroede hår i og omkring arvævet.


Svar:(*)

Altså her skal jeg være ærlig og sige, at jeg ikke har den store erfaring/viden.

Men jeg snakkede med en kosmetolog om det for længe siden, som sagde, at man skulle bruge en pincet og fjerne det, og bliver man ved med at gøre det, vil der til sidst ikke komme noget hår mere i den hårsæk. Det er mit bedste råd.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.