Spørgsmål:

Delte mavemuskler – hvordan finder jeg ud af om jeg har det, og hvilken træning må jeg lave hvis de er delte? Jeg fik mit 3. kejsersnit for 4 mdr. siden og har ingen gener eller noget overhovedet.

Svar:(*)

A, du kan godt være med på vores program med delte mavemuskler.

Delte mavemuskler er en naturlig følge af en eller flere graviditeter og derfor selvfølgelig også noget vores program afhjælper.

Hvordan man tester for delte mavemuskler (eller nærmere hvor lidt/meget de er delte) har vi i vores forløb en video, der viser.

Hvis du ligger på ryggen og løfter hovedet ganske lidt op, så vil maven lave mere eller mindre “tobleroneform” som udtryk for graden af diastase (delte mavemuskler). Der er ikke anden vej end at komme i gang med at træne dem op, ligeså stille og roligt.


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.